Post by acunozerra on Feb 20, 2022 10:18:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Slingshot Smash-Shooting Range 2022 version ▞▞▞
Podivně návykový, ale rozhodně ne politicky korektní způsob, jak vyčistit nekvalitně postavenou budovu od posměšných malých siluetových postaviček se špatným pravopisem a gramatikou. 1200 úrovní a stále přibývají...
Reklamy reklamy reklamy všude. Po každé úrovni, na úrovni, na úrovni a pod úrovní jsou reklamy a reklamy 😁
Hra není špatná, ale kvůli množství reklam je nehratelná. Uvidíte jednu reklamu, poté přejdete na další reklamu a poté na Google Play a budete muset zavřít a začít znovu. NEZTRÁTEJTE SVŮJ ČAS S TÉTO HŘOU!
Každé tři záběry je nová reklama.
Dobrá hra
Drawmaster Akció vywi
Hra se dala hrát. Reklamy jsou velmi otravné. Dává vám 25 sekundovou reklamu pro každou úroveň nebo dvě a nelze ji přeskočit. Úroveň vám trvá možná 20 sekund.
To je v pořádku, ale příliš mnoho reklam.
Mohla by hra mít více reklam!!! Bože! Je to nejvíce reklam než hracího času, ale docela málo!
Spousta reklam přímo z brány. Vystřelte míč, získejte reklamu. Ne, díky. Edit: (odpověď vývojáři) nebo mohu odinstalovat vaši hnusnou hru.
Mezi vším čeká dlouhá černá obrazovka.....
Slingshot Smash-Shooting Range Arkaadmängud jqp
Slingshot Smash-Shooting Range Pelihalli jkx
Miluji to
Hra
Nudný
Hra byla a je fajn ALE....proč sakra najednou nejde offline??!!
Roztomilý
Mohla by to být dobrá hra, ale cesta k mnoha reklamám. I když řeknete ne bonusu
Směju se tomu vtipnému
DOBRÝ
Dobře, lang pampalipas oras
Každá úroveň trvá v průměru čtyři sekundy. Mezi každou epizodou je 25 až 30 sekundová reklama. Přechodem z této recenze smazat tuto ztrátu času.
Pokaždé hodně přidává
Nikdy jsem nedostal instrukce-nevím hodnoty pt, jakou výhodu střílet balón. Navíc vaši malí muži neumí hláskovat. Loser se píše loser, ne loser. Dohání mě to k šílenství
Zjistil jsem, že je to skvělá hra, ale reklamy jsou tak často, že je to opravdu nepříjemné! Když pak jednou z budov, které měly být zničeny, byla policejní stanice, no, stačilo. Ahoj!
Hra OK. Ale strávíte více času sledováním reklam než hraním her.
Dobrá hra, ale proč bez zvuku?Proč jsou některé hry v poslední době bez zvuku? Jsou vývojáři příliš líní nebo co?!
zábavná hra, pokud si rádi trháte zuby. reklama za reklamou za reklamou za reklamou. Proč by někdo trávil víc než 5 minut na tomhle hovnu. Raději bych skočil na kaktus a trávil hodiny vytrháváním jehel ze zadku!
Jo, tohle se mi moc líbí, ale je to jen přehrání úrovně
neobtěžujte se platit za zastavení reklam. vezmou vám 2,99 dolaru a reklamy budou stále přicházet. velmi nespokojený
Příliš snadné a nesleduji tolik reklam v televizi
Příliš mnoho reklam!!@
Slingshot Smash-Shooting Range Arcade tzbe
Dávám 3, protože jsem to miloval, ale po 150 úrovních jsem teď na 340 a stejně zinscenovaném opakování. Tohle je nějakým způsobem podvod. Žádné nové etapy. Jednu fázi mám před sebou více než 10krát.
Tato hra je snesitelná. Hodnotit můžete po 2 úrovních. Hurá!
Vaše hra měla potenciál. Vaši vývojáři se musí vrátit na základní školu a naučit se rozdíl mezi slovy loser a looser. Zkuste to znovu, negramotní hlupáci. Edit: O několik měsíců později a vidím, že vaše hra je stále plná propadáků. Utáhněte to chlapci, není to žádná velká věda
Příliš mnoho reklam. Reklamy na obrazovce během hraní. Reklamy na všechny hry. Jsou to jen reklamy. Bloky zmizí dříve, než dojde k řetězové reakci.
Úžasná hra! Je to jediná hra v telefonu, kterou jsem si stáhl už dávno - a stále je nainstalovaná. Nedávno jsem zaplatil za "žádné reklamy". Nyní je to mnohem zábavnější! Tato hra není krvavá ani hrubá, jen skvělý způsob, jak střílet na bandity, bourat budovy a získávat přesnost cíle. Klobouk dolů před vývojáři – opravdu dobrý způsob, jak omezit úzkost, aniž by to někomu ublížilo! Na zdraví! 😎
Návyková a zábavná hra
Zatím je vše dobré. Ale je toho k vidění víc. Dovolte mi tedy vrátit se do práce.
Příliš mnoho reklam!! Reklamy trvají déle než hraní her. odinstaluji
Skvělý způsob, jak uvolnit stres
Pěkná hra, ale je třeba aktualizovat opakování úrovní, takže je třeba nové úrovně a aktualizace tvrdých úrovní
V reklamách na hry .ads 30 sekund po 15 sekundách hraní. Proč se vůbec obtěžovat tvorbou hry, je nehratelná
Slingshot Smash-Shooting Range ஆர்கேட் xmzj
Tato hra je neskutečně zábavná!!! 😊 Naprosto to miluji a po každém otočení se směju.
To jo p******* ale docela mě to někdy baví takže přidávám 1 hvězdu.
Zeptá se, zda chcete zobrazit reklamu za odměnu, bez ohledu na to ji zobrazíte. Nezdá se, že by to byla nějaká dovednost, obtížnost nebo postup do hry
Pokud máte rádi reklamy, je to hra pro vás. Odinstalováno po třetí hře kvůli nadměrné reklamě.
Dobrý
Jednoduché strategické a přesné. Všechny věci, které se kvalifikují jako kontrola.
Tato hra se mi opravdu líbila, ale neustále zamrzala a telefon se mi kvůli ní zahříval, takže jsem ji smazal. Dal to zpět a udělalo to to samé, takže jsem to znovu smazal. Škoda, protože jsem se těm malým mužíčkům opravdu zasmál, když rhey odletěla.