Post by acunozerra on Feb 20, 2022 10:15:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom Friends 2022 version ▞▞▞
Haló lidé mají v očích kamer! Poznám to protože tam to jde vidět když jsem na jinačích hrách tak to tam takhle nemají ale tady to jde poznat!😐
Dobrá
“ Stack se příležitostně objevil na The Tonight Show, například když hrál mluvčí NRA, ... Hlasuje generálního ředitele v Talking Tom and Friends .
Doporučuji hkavně pro děti rozvíjí to jejich fantaziji a vědí jak se třeba starat o zvířátka nebo o miminka takže doporučuji ☺️😇
Reklamy, které běží na tuto hru, jsou pro děti naprosto nevhodné!!
Tato hra je velmi cool. O všechny postavy se dokážeme postarat se zábavou. Doufám, že se hra bude líbit i začátečníkům, vlastně můžete říct, že jsem byl začátečník
Je to zábavná hra na týden, ale nudí se, ukázal bych to 6letému dítěti a pravděpodobně by se mu to líbilo víc
Hra je dobrá, ale Ben je strašidelný, jako by na druhé straně mě mluvil člověk a kamarádi mé sestry mluvící Tom, je to jako muž mluvící do Benova obličeje, když používá malý mikrofon, je to normální, ale když je to normální mikrofon, mluví muž Myslím, že to není normální OPRAVIT TOTO NENÍ NORMÁLNÍ OPRAVIT
Nejsem si jistý o této hře, co to je, nemůžu si vzpomenout, co děláš, co tím myslíš Nevím, co je to za hru, prostě si nepamatuji, když jsem ji hrál poprvé, myslím, že to bylo úžasné, ale ukázalo se, že si nevzpomínám
My Talking Angela ke stažení nejnovější verze (5.5.0.2320) zdarma .apk - Zpívající, taneční módní hvězda od tvůrců My Talking Tom!
Je to fakt super hra!!! Když si vipnu WiFi nejsou tam reklamy. DOPORUČUJI
Tahle hra se mi líbí 🎮🎯 taaaak moc ☺️.super hra,ale mb je vysoký.
hmm to mi nedovolí získat další postavy, takže bych se na to podíval
Zatím se mi tato hra líbí a také si myslím, že reklamy lze snížit, aby hráč nemusel sledovat mnoho reklam. Tato hra je dobrá. Hodnotím ⭐⭐
No, tahle hra se mi moc nelíbila, protože tam byla spousta dlouhých reklam a docela mě to omrzelo. Tato hra je normálně určena pro malé děti, je mi pouhých 8 let. Ale připadá mi to docela otravné, nudné a stresující. Děkuji za přečtení mé recenze x
Proč to nejde stáhnout do prd*ele 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😘😠
My Talking Tom Friends Boshqalar vzp
Bylo by dobré aby byl přidán multyplayer jinak skvělá hra
Tato aplikace je velmi dobrá. ale problém s reklamou, ale tato aplikace je velmi dobrá
Ne tak zábavné jako reklamy
Dobrá hra, ale fakt, že v dodatku je napsáno "zvládneš je všechny" a ukazuje obrázek 5 domácích mazlíčků, mě přiměl ke stažení, ale fakt, že musíš hrát více dní, mě posral a zničil CELÝ zážitek. promiň dev
Pozor! Já když jsem měla angelu tak potom jak jsem dostala mikrofon tak Angela chtěla vědět co já říkám a bilo to hodně strašidelné vývojáři nedělejte hry s kameramy já nesnáším outfit7 protože oňi dělají hry s kameramy jestli to máte tak to odinstalujte protože tam sou kamery nedoporučuju
Tom a angela - Okrasná zahrada před domem
Skvělá odpočinková hra na 15 minut. A děcka, ty kamery v očích jsou kecy. Zeptejte se rodičů, ti vysvětlí, proč je to kravina.
stáhnout My Talking Tom Friends apk nejnovější verzi 2.0.1.5778 od Outfit7 Limited pro zařízení Android. Čeká na vás svět přátelství a
My Talking Tom 2 2.6.2.2 MOD Unlimited Coins / Star - APK ...
příliš mnoho reklamy
My Talking Tom Friends Інше swdg
Zábava s mluvícím Tomem a přítelem Dovolená s mluvícím Tomem je zábavnější!
Nádherná hra Tak úžasná hra mluvícího Toma
My Talking Tom Friends Boshqalar bec
Je zábavné hrát, ale má tolik reklam
Talking Tom & Friends Fan Club - Facebook
Je to úžasná hra ale zatím tam nemám Gingra (nevím jak se to píše ale je to ten zrzaví kocour) neví někdo jak ho získám?
Je to skvělá hra, ale když je čas spát, všichni kamarádi spí jeden po druhém
Je to dobrá rada sama o sobě, i když byste měli být vždy trochu cyničtí, když vývojář aplikace předstírá, že mu leží na srdci nejlepší zájmy vašeho dítěte. ... Jediná osoba, která může udržet vaše děti v bezpečí při hraní My Talking Tom Friends – nebo jakékoli jiné mobilní hry – jste vy.
Dobrá hra, ale „uspání“ je potřeba udělat za pár minut, například asi 10 minut před naším letopočtem, trvá to příliš dlouho a vím, že existuje způsob, jak rychleji usnout a zaplatit 60 mincí, ale je to jen plýtvání mincí, ale stále je trochu užitečné
Hruza!!
Merge Ninja Star 2 Lomu spēles mumt
Hra pro malé děti vole Google říkal nestahujte Hru
Je to dobrý, ale oni dělají dvě tři práce a už jsou unavení 😥 a k tomu mají moc dlouhý spánek ale to není tak hrozný protože se to dá přeskočit😄
Miluji tuhle hru. Postavy jsou opravdu roztomilé. Ale když si s nimi hraju, udělal jsem jen pár věcí a sotva pár minut poté, co chtějí spát. Jako PŘIJĎTE! Nedá se nic dělat a trvá jim to PŘÍLIŠ DLOUHO. K čemu je tedy hra, když umíte jen pár miniher a oni chtějí spát. Opravit. Edit: Opravil jsi to? Stále spí příliš brzy!
Tato aplikace je špatná, televizní pořad byl smazán kvůli hackerům. Nedoporučoval bych vám instalovat tuto aplikaci, ale bavte se
listen to patient's complains concerning his sickness and talking with him also ... and the rarest was the conversation with family and friends only 43%.
Dobrá hra, ale mnoho doplňků v této hře se mi nelíbí, jinak je tato hra velmi dobrá
Aplikaci miluji, ale nelíbí se mi, že jsou vždy ospalé
Je to skoro nej hra