Post by acunozerra on Feb 20, 2022 10:09:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς άπειρα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Η μπάλα μερικές φορές εξαφανίζεται και πρέπει να επαναφέρετε το παιχνίδι για να το διορθώσετε, χάνοντας το σκορ σας.
Ξέρω ότι θα ήταν δύσκολο να αναδημιουργήσω το κλασικό παιχνίδι σε ένα τηλέφωνο, αλλά μετά βίας μπορώ να κάνω την πρώτη αποστολή χωρίς να χάσω. Έπαιξα την έκδοση 💩 εκτός υπολογιστή και ποτέ δεν έχασα με τους τρόπους που χάνω σε αυτήν την εφαρμογή. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι κακή τύχη, αλλά η μπάλα απλά θα πέσει ανάμεσα στα κουπιά με μηδενική πιθανότητα να τη χτυπήσει. Η νοσταλγία είναι μεγάλη, τα ηχητικά εφέ είναι ακριβώς όπως τα θυμάμαι, αλλά ο τρόπος που κινείται η μπάλα (δεν είμαι σίγουρος για τη σωστή λέξη) χρειάζεται σίγουρα κάποια αναπροσαρμογή
Όλα είναι τέλεια Θέλω απλώς την επιλογή απενεργοποίησης της μουσικής, θέλω να ακούσω τον ήχο του μηχανήματος.
Μοιάζει με το παλιό παιχνίδι, αλλά η φυσική είναι πολύ. Δεν υπάρχει ώθηση, επομένως όλα είναι βασικά στην τύχη. Επίσης, ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάντε τις αποστολές να μην επαναφέρονται όταν χάνετε την μπάλα. Χάνεις ΟΛΗ την πρόοδό σου.
Τα χειριστήρια είναι καλά, αλλά οι φυσικές κινήσεις της μπάλας είναι περίεργες. Μερικές φορές κινείται σαν μπάλα φάντασμα, ή κάποιο είδος περίεργης βαρύτητας. Αν το διορθώσεις, θα ήταν 4,5*
Avid Gamer & Fan of The Orginal Here. Όπως είπαν άλλοι, πολλά πράγματα είναι μακριά από το πρωτότυπο, δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για αξίωση άδειας ή πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε μια πλήρη θύρα προς το κινητό. Ως θαυμαστής του αυθεντικού, πρέπει να παρατηρήσετε λίγο ... αρκετά. Το κοινό-στόχος αυτού του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου είναι εκείνοι με νοσταλγία του πρωτότυπου, γι' αυτό ακούστε τα σχόλιά σας. Επίσης, η σύνδεση με το Google Play Store δεν λειτουργεί για να ανταγωνιστεί τους φίλους/αποθήκευση. Αυτή είναι μια καλή προσθήκη. Κάντο να δουλέψει.
Νοσταλγικό αλλά όχι ακόμα. η φυσική είναι λίγο άστοχη. Δεν μπορώ να σκεφτώ παρακαλώ να μας δώσετε μια επιλογή να απενεργοποιήσουμε αυτήν τη μουσική; το αρχικό παιχνίδι είχε ήχο FX αυτό είναι, και έτσι μας αρέσει.
χρειάζεται 3 μπάλες, η μπάλα επανάληψης δεν έχει εφαρμοστεί, περίεργη αναπήδηση, λάθος μπόνους μερικές φορές (π.χ. όταν βγαίνεις από τη ράμπα στην αρχή), διαφορετικά καλή έκδοση για κινητά
Παλιό καλό φλίπερ. Λατρεύω τα γραφικά. Εύκολο να κολλήσει. Εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε χρόνο και να διασκεδάσετε. Φοβερό παιχνίδι. Ευχαριστώ
Ο προγραμματιστής έκανε μια δουλειά Α+ για να αποτυπώσει την εμφάνιση και τη συνολική αίσθηση του παιχνιδιού φλίπερ που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Οι προτάσεις μου για βελτίωση είναι να έχουμε το πλήρες πακέτο των ήχων αφού κάποιοι λείπουν, καθώς και το χρονοδιάγραμμα για το πότε η μπάλα εκτοξεύεται και πηγαίνει σε μια σκουληκότρυπα. Αναζητώ μια τέτοια αναψυχή εδώ και χρόνια και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι αυτό ακριβώς έψαχνα!
Πάρα πολλές διαφημίσεις για έναν νέο παίκτη, αν ήταν μία διαφήμιση κάθε λίγα λεπτά, θα ήταν υπέροχο, αλλά εδώ είναι μια διαφήμιση κάθε φορά που χάνετε, κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό
Υπερφόρτωση νοσταλγίας. Μια πραγματικά εξαιρετική προσαρμογή στο παιχνίδι στο οποίο μεγάλωσα, με όλες τις απογοητεύσεις και τις χαρές.
Space Pinball: Classic game Arkada xae
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο μέχρι πρόσφατα. Τώρα ανοίγει τυχαία διαφημίσεις στα μέσα του παιχνιδιού. Και το επόμενο πράγμα που ξέρετε ότι εγκαθιστάτε το pandora. Τι συνέβη?
Είναι μια καλή αρχή, αλλά πρέπει πραγματικά να αφαιρέσετε τον μηχανισμό των σκορ που εμφανίζονται κάθε φορά που η μπάλα αγγίζει κάτι. Όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε, σε ένα παιχνίδι όπου σχεδόν τα πάντα σας δίνουν ένα σκορ, είναι απίστευτα αποσπώντας την προσοχή να έχετε 3 έως 4 ψηφίους αριθμούς που καταλαμβάνουν ένα θεό μέρος της οθόνης. Για να μην αναφέρουμε, αυτό δεν ήταν καν μηχανικός στο αρχικό παιχνίδι... ξεφορτωθείτε το, δεν βοηθάει τίποτα. Προσπαθήστε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο, μην προσθέτετε τη δική σας «δούλα».
Αυτό είναι τόσο φοβερό! Περνούσα ώρες παίζοντας το αρχικό φλίπερ Space Cadet στα Windows. Μου αρέσει που το έχουν φέρει και οι προγραμματιστές android. Πάρα πολλοί άνθρωποι γκρινιάζουν ότι πρέπει να δουν μια διαφήμιση για να πάρουν μια τρίτη μπάλα. Χμμ γεια; Οι προγραμματιστές πρέπει να παράγουν ΚΑΠΟΙΟ είδος εισοδήματος από το παιχνίδι. Ελάτε άνθρωποι.
Εντάξει remake με μερικά μικρά/μεγάλα προβλήματα. Η πρώτη μέρα του παιχνιδιού ήταν υπέροχη. Αλλά η 2η μέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 60 δευτερόλεπτα χωρίς η μπάλα να περάσει από τους προφυλακτήρες. Θα ήθελα να πλησιάσω την παλιά μου παρτιτούρα που είχα στον υπολογιστή, στα δισεκατομμύρια, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό.
όχι σαν το παλιό.. το έπαιζα στον υπολογιστή μου.. μου φαίνεται διαφορετικό.. δεν μου άρεσε.. φέρε πίσω το παλιό.. επίσης άλλαξαν πολλούς κανόνες..
2 μπάλες και διαφήμιση και αν επιλέξετε να μην δείτε τη διαφήμιση, πρέπει να δείτε τη διαφήμιση..
Space Pinball: Classic game Arcade agd
Οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά ευερέθιστες
Nostalgic Ένα πιστό remaster του παιχνιδιού που έπαιζαν παιδιά που δεν είχαν internet μεγαλώνοντας. Πέρασα ώρες προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλους τους στόχους και τις αποστολές. Φίλε, καλό είναι να το ξαναπαίξεις
Εντελώς παρεμβατικές και πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις
Δυστυχώς, έχω βιώσει πολλές δυσλειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του κολλήματος της μπάλας μέσα σε αντικείμενα και της μη καταγραφής χτυπημάτων στα βατραχοπέδιλα.
2 μπάλες είναι λίγο RIP.
Δεν παίζει καθόλου όπως παλιά όταν ήμουν παιδί. Η μπάλα πέφτει από τους προφυλακτήρες και πιάνει/αναπηδά περίεργα σε σημεία. Η τρίτη μπάλα είναι διαφήμιση αντί να έχει τρία παιχνίδια και ούτως ή άλλως παρακολουθείτε μια διαφήμιση αμέσως μετά.
φλιπεράκια 2 filpper
Πολύ καλό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι απολύτως νόμιμο. Έχω παρατηρήσει κάποιες μικρές ασυνέπειες σε αυτό το παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό από το οποίο δημιουργήθηκε: Οι προφυλακτήρες και οι στροφείς κάνουν λάθος ήχους Οι Spinner πρέπει να κερδίζουν πόντους όταν ενεργοποιούνται Ο ήχος μπόνους hyperspace το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει σπάσει / τελειώνει νωρίς
Η νοσταλγία μπήκε σκληρά... συνήθιζε να παίζει συνεχώς όταν τα Windows XP ήταν ακόμα ένα πράγμα. Πολύ όμορφα γίνει!
Λατρεύω λίγο φλίπερ. Όποτε μπορώ να παίξω φλίπερ θα το κάνω. Δεν μου αρέσει να έχω μόνο 2 μπάλες. Το πραγματικό φλίπερ σας δίνει 3. Εκτός από αυτό, μου αρέσει αυτή η εφαρμογή
Η απόδοση του παιχνιδιού είναι πολύ κακή
Ω, μου αρέσει αυτό! Είμαι τόσο ευγνώμων που βρήκα αυτήν την εφαρμογή. Έπαιζα αυτό το παιχνίδι όλη την ώρα μεγαλώνοντας και αυτό είναι το παν. Σας ευχαριστούμε που φέρατε όμορφες και πολύ χαρούμενες αναμνήσεις! ♡
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά τα κουπιά δεν συγχρονίζονται με το πάτημα αφής. Ενοχλητικός.
State of Survival: The Joker Collaboration Strategické mak
Το δεξί κουπί είναι σπασμένο. Είτε πετάει την μπάλα σε μια περίεργη κατεύθυνση είτε η μπάλα περνά μέσα από αυτήν.
Λείπουν μερικές από τις αποστολές που είχε μεταξύ άλλων το πρωτότυπο. Αλλά υποθέτω ότι είναι εντάξει
Αξιοπρεπής μέχρι στιγμής? οι διαφημίσεις αποσπούν την προσοχή.Εάν αγοράσω την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, η τρίτη μπάλα θα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη πίσω από μια διαφήμιση;
Space Pinball: Classic game Žaid. automat. awza
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές η μπάλα κολλάει, τότε πρέπει να το ξανακάνετε ολόκληρο και παίρνετε μόνο 2 μπάλες σε αντίθεση με το πραγματικό φλίπερ με 3 γι' αυτό 4 αστέρια και όχι 5 διαφορετικά καλό παιχνίδι αν ήταν 4,5 θα έβαζα αυτό .
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι φλίπερ πριν από 20 χρόνια. ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι της κυρίας. Μεγάλη διασκέδαση, μακάρι να μπορούσατε να χτυπήσετε το τραπέζι, χρησιμοποιώ για να χακάρω ολόκληρο το Galaxy χτυπώντας και θα αναβαθμίσει τους βραχίονες και θα κέρδιζε περισσότερους πόντους. Βελτιώστε αυτήν την εφαρμογή, θα πλήρωνα εύκολα για το sub. Tnx
βγάζω τα μούτρα. Είναι τόσο διασκεδαστικό και μοιάζει πολύ με την παλιά έκδοση για υπολογιστή. Οι διαφημίσεις δεν με ενοχλούν καν. Η μόνη μου θλίψη είναι ότι δεν μπορώ να "γείρω" το μηχάνημα όπως θα μπορούσα στο παιχνίδι του υπολογιστή. Ακόμα φανταστικό.
Τα βατραχοπέδιλα δεν ανταποκρίνονται και η μπάλα πετάει άσκοπα. Στόχοι είναι αδύνατο να χτυπηθούν σε αντίθεση με το βερνίκι του παραθύρου. Στη συνέχεια, ενώ η αναμονή της μπάλας στα βατραχοπέδιλα διαρκεί για πάντα μέχρι το χρονικό όριο της οθόνης. Οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά εκνευριστικές
Space Pinball Arked xeza
Το παιχνίδι τρέχει τόσο άσχημα. Έχω ένα Samsung Galaxy S10 Plus και δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω έναν γύρο χωρίς να παγώσει και να μείνει πίσω.
Εντάξει....
Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική εφαρμογή αν δεν υπήρχε ο αριθμός των μπάλων που παίρνετε που είναι μία και θα πρέπει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για επιπλέον μία.
Εκτός από πάρα πολλές διαφημίσεις, το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να παίζεις επειδή είναι σχεδόν ακριβώς όπως το πρωτότυπο. από τη φυσική της μπάλας, μέχρι το πραγματικό παιχνίδι του παιχνιδιού.
Το έργο επιτραπέζιας τέχνης είναι ακατάστατο και συντριπτικό, κάνει το παιχνίδι σκληρό.
Δεν είναι καθόλου κακή αναπαράσταση του Space Cadet, τα μόνα μου μειονεκτήματα είναι ότι μερικές φορές η μπάλα περνάει από έναν συγκεκριμένο προφυλακτήρα στη μέση του πίνακα και εύχομαι να υπήρχε η επιλογή να απενεργοποιηθεί μόνο η μουσική ( η επιλογή απενεργοποίησης ήχου απενεργοποιεί επίσης τα ηχητικά εφέ, που δεν πρέπει να είναι η μόνη επιλογή κατά τη γνώμη μου). Εκτός από αυτό, αυτό είναι διασκεδαστικό και φέρνει αναμνήσεις από την αναπαραγωγή αυτού στα Windows XP Edit: αυτός ο προφυλακτήρας διορθώθηκε και τώρα υπάρχει μια επιλογή απενεργοποίησης μουσικής που διατηρεί τους ήχους ανοιχτούς. 5 *
Εντάξει παιχνίδι. Αλλά λείπουν πολλά πράγματα. Δεν μπορείς να σπινάρεις. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Παραμένω στην έκδοση για pc
Διασκεδαστικό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το σωστό κουπί δεν είναι ακριβές. έτσι δεν θα μπορείτε να στοχεύσετε σωστά τη μπάλα στη ράμπα. Αυτό σημαίνει ότι απλά χτυπάς μια μπάλα με την ελπίδα να ανέβει στη ράμπα. Αυτό γίνεται απογοητευτικό.
Η νοσταλγία είναι μεγάλη, αξίζει τρία αστέρια. Η φυσική θέλει. Αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι φλίπερ με ένα παλιό σχολείο Windows Space Cadet. Δεν πρόκειται να πω ότι είναι κακό, αλλά δεν το απόλαυσα σχεδόν όσο το πρωτότυπο. Η φυσική είναι απλά... κλειστή, και επειδή περίμενα μια συγκεκριμένη εμπειρία, δεν μου άρεσε. Αν δεν έχετε παίξει ποτέ φλίπερ Space Cadet στα Windows, δοκιμάστε το, ο πίνακας είναι υπέροχος. Αν έχετε… Προχωρήστε μαζί