Post by acunozerra on Feb 20, 2022 9:47:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar kristalları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
pox kimi oyundu
Bu oyun əladır, amma çox asandır! Mən indicə 200-cü səviyyəyə çatdım və bu, 20-ci səviyyə qədər asandır. Bu oyun 7- üçün olacaq. səviyyəni dəfələrlə edirsiniz və bu heç vaxt çətinləşmir.
Bu oyunu pis edən yalnız 1 şey var, əslində 2 və ya 3, amma nə olursa olsun. 1 əsas səbəb odur ki, həqiqətən heç nəyə nail olmursunuz, demək istədiyim odur ki, sizin yeganə məqsədiniz bəzi fonlar əldə etməkdir və başqa heç nə dəyişmir, ona görə də onlar oyuna bir nöqtə qoymalıdırlar. Digər səbəb, indi ADS var, əminəm ki, heç kim ADS-i sevmir. Oyun haqqında deməliyəm bütün bunlardır. UWU
Hər iki səviyyədə bir reklama gedir. Təxminən 20 saniyəlik oyun 30 saniyəlik reklamlar. Qəbuledilməz! Bilirəm ki, tərtibatçıların yaşamaq üçün reklamlara ehtiyacı var, lakin bu, qəbuledilməz nisbətdir.
Möhtəşəm!! Və hətta reklamların silinməsi üçün pul ödədim... və bir müddət davam düyməsi əla işlədi. İndi eləmir. Bu, məni reklamlara baxmağa vadar etmir, amma artıq işləmir, səhv bir rəng daxil olarsa, səviyyəni yenidən başlatmalıyam (bu, mənə əvvəl davam etməyə imkan verir) və daha bonus səviyyələrində davam edə bilmərəm. Zəhmət olmasa düzəldin! Xüsusilə pulunu ödədiyim üçün. Təşəkkürlər!
Bir az sürət lazımdır, amma xoşuma gəlir
İlk 20 və ya daha çox səviyyə üçün nə qədər israfçılıq, əla konsepsiya və xoşdur, sonra təkrarlar "göründüyündən daha çətindir" vədinə baxmayaraq başlayır, bu, həqiqətən belə deyil, əslində o, sadəcə olaraq ağlını sıxıcı şəkildə darıxdırır, reklamlara gəldikdə, Mən heç vaxt o qədər çox oyunu görməmişdim ki, oyun sırf reklam platforması kimi yaradılıb. Təkrarın olmadığını söyləyən BİR rəyçi ya səhv oyunu nəzərdən keçirib, ya da tərtibatçının sevgilisidir.
XƏBƏRDARLIQ! YALNIZ REKLAM FARMING! Səviyyə oynayın (2 oyun), reklama baxın. Səviyyəni itirin və irəliləyişinizi saxlamaq üçün reklamı izləyə bilərsiniz. AMMA, əgər yoxsa təşəkkür etsəniz, HƏLƏ bir reklama baxmalı olacaqsınız. Bir səviyyəni itirsəniz, ən çox bir oyunu təkrar etməli olacaqsınız. Oyunların özləri çox asandır. Bir ulduz çox səxavətlidir.
Ümumilikdə Color Hole 3D əla oyundur. Əgər darıxırsınızsa, sadəcə telefonunuzu götürün və oynayın. Bütün təzyiq dərhal yox olacaq
DƏHŞƏTLİ DƏHŞƏTLİ DƏHŞƏTLİ. Sözün düz 10 saniyəsində bir reklamla qarşılaşdım. Reklama baxmasanız irəliləyəcəyini gözləməyin, mən reklamı rədd etdim və məni yenidən başladacağam. Beləliklə, reklam yoxdur, irəliləyiş yoxdur.
İnterneti bağlayıb oynayında açanda helə olur mən helə elədim reklam zad gəlmədi ancaq bu oyun çoooox süperdi!🥰👍
Oynadığım ən asan oyun. 50-ci səviyyəni keçdi və cəmi iki kiçik problem təqdim edildi. Bütün kiçik kubları tutmaq bir növ qaneedicidir, lakin çox əyləncəli deyil. Bəzi çağırışlar yaxşı olardı. Yaxşı hazırlanmış oyun, sadəcə olaraq çox darıxdırıcı - yaxşı tərəfi, bütün 50 səviyyələrdə, dərhal açılan yalnız bir reklamım var idi.
yaxşı, lakin məhduddur. xoş vaxt öldürücü, lakin bu, əsasən, təkrar-təkrar eyni bir neçə səviyyədir, sadəcə artan çətinlik (ilk dövrə dəlik onları bir az əmər, davam etdikcə siz onu daha da yaxınlaşdırmalısınız) amma təkrarlama mənim üçün onu öldürür.
Color Hole 3D Arkade vid
Yaxşı, telefonumda olduqca təlatümlü oynadı, amma mən buna göz yuma bildim. Bununla belə, o, tamamilə sıradan çıxmağa başladı və mən onun yenidən sıradan çıxmayacağına və telefonuma zərər verməyəcəyinə inanmayacağam. Bu, kompüterin şəkil şnurunun (şəkili qüllədən monitora ötürən) tam qoşulmadığı zamana bənzəyirdi və siz ekranın bir hissəsini mükəmməl görə bilərsiniz, qalanları isə sadəcə bir dəstə göy qurşağı rəngləridir.
Join & Strike Akční buo
Bu, düşünmədən oynaya biləcəyiniz əyləncəli kiçik oyunlardan biridir. Bu, olduqca əyləncəlidir, lakin bu oyunun əsas məqsədi digər oyunlar/tətbiqlər üçün reklamlar yaymaqdır. Hər səviyyədən sonra bir proqram var və reklam faktiki səviyyədən daha uzun müddət davam edir. Oyunu almaq və reklamsız oynamaq imkanı yoxdur. Silinir.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bu oyunlar olduqca əyləncəli və oynamaq üçün qənaətbəxşdir, lakin itirsəniz, davam etmək üçün sadəcə reklamı izləməyi məsləhət görürəm, çünki o, hər halda bir reklam oynayacaq.
Hər 15 saniyədən bir reklam olmasaydı, bu beş ulduzlu oyun olardı. Çox qısa müddətdə tapmacanı bitirməsəniz, ADS verilir. Sonra təxminən 5 saniyə sonra DAHA ÇOX ADS. Bu oyun rahat olmalıdır - YOX, tələsdiniz! Başqa yerdə rahatlaşdırıcı bir oyun tapın.
Cox cox yaxwi maraqli oyundu yukleyin gorun necedi
reklamı çoxdu amma marağlıdır
Super asılılıqdır, lakin gülünc miqdarda reklamları var. Heç bir başqa oyunda davamlı olaraq bu qədər reklam görünməmişdim.
Xeyli gözəl. IMO-da yalnız HƏR ŞEYİ səhnədən çıxarmağa icazə verilən rejim yoxdur. Heç bir xal, heç bir sikkə qazanılmadı, sadəcə olaraq. Bəlkə də bir az daha kiçik çuxur və səhnədə hündür strukturlar yıxıldıqda böyük bir qarışıqlıq yaratmaq üçün. Sadəcə istədiyiniz sürətlə ətrafdakı dəliyi sürün və səhnəni təmizləyin. Həmçinin normal rejimdə, icazə verilməyən plitələrin düşməsinin qarşısını almaq üçün bəzən "180 dərəcə döndər" düyməsinə ehtiyac duyulur.
Oyunun ideyası əyləncəli və əyləncəlidir, lakin çoxlu reklamlar var və bir az çox asan...
Parlaq oyun. Darıxdığım zaman oynamaq üçün mükəmməl oyun. Dizayn və şəkillər baxımından yaxşıdır, bu da oyunlar üçün əladır.
Bu heç də çətin deyil. Mən 1003-cü səviyyədəyəm və bütün bulmacalar eynidir, bu da onu indi darıxdırıcı edir. Mən proqramı silmək üzrəyəm.
bu oyuna ikinci şans vermək qərarına gəldi. bu gün yeniləndi. indi mən oynadıqca telefon titrəyir və səs-küy salır. parametrlər məxfilik siyasətindən (seçimsiz) və alışı bərpa etməkdən ibarətdir. um, bunlar parametrlər deyil. bu əyləncəli oyundur, amma bu həddən artıq çoxdur. BTW, şillələrinizin yazdığı beşulduzlu rəylər indiyə qədər gördüyüm ən barizdir! Mən getdim
Oynadığınız ilk dəfə əyləncəlidir. NO reklam kimi var! Bir müddət sonra bir az darıxdırıcı olur .Ona görə də tövsiyə edirəm. Çox yaxşıdı, daha çox bəyənmirəm. Əgər problemi sevirsinizsə, bu sizin üçün yaxşı oyundur!
Yükləyə bilmirəm amma yerin var həmmdə yerim
Oyun yaxşı idi, amma indi pisdir. Bu, oyunu pozur, çünki o, əyilir və sən qarışırsan və yenidən başlamalısan. Zəhmət olmasa düzəldin. O vaxta qədər mən çox oynamıram.
Color Hole 3D อาร์เคด tliq
🤮🤢
İndiyə qədər oyunu bəyənirəm. Beynini bir az məşq etmək istəyən oyunçu üçün bu, kifayət qədər çətindir, lakin qeyri-mümkün olmaq çox da çətin deyil.... ən azı hələ də yox. Reklamları var, lakin onlar məni çox qıcıqlandırmayacaq qədər qısadır.
Reklam çoxdu
Ana mən məyus oldum, bu oyun çox potensiala malik idi və onun boşa getdiyini görmək çox kədərlidir. Əvvəla, oyun 100-dən çox əyləncə səviyyəsini reklam edir, bu doğrudur, lakin 50-ci səviyyədən keçmişdə siz təkrar-təkrar eyni nümunələri əldə etməyə davam edəcəksiniz ki, bu da onu zəif hiss edir. Sonrakı çətinlikdir, məndən soruşsanız, oyunu olduqca darıxdırıcı edən demək olar ki, mövcud deyil. Nəhayət, səs effektləri; Səs effektləri olmadan onsuz da darıxdırıcı oyun daha da yorucu olur. Əla fikir, lakin zəif icra
indiyə qədər gördüyüm ən rahatlatıcı oyun 💜😎 hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm
👍👍👍
Oyunun yeganə mənfi cəhəti odur ki, hansı blokları hədəf almalı olduğunuzu aydın şəkildə izah etmir. Yanlış rəngi udduğunuz anda tezliklə öyrənəcəksiniz. Çünki bu oyunda çoxlu reklam var.
Color Hole 3D Arcade jqrr
Bu qədər potensial boşa çıxdı! Bu, oyun üçün əla konsepsiyadır, lakin tərtibatçı keyfiyyətli məhsul hazırlamaq üçün minimum səy göstərmişdir. Səs yoxdur, musiqi yoxdur, çətin idarəetmələr, təkrarlanan səviyyələr yoxdur. Mən yalnız oyunun nə qədər natamam olduğuna görə məyus olmaq üçün oynamağı səbirsizliklə gözləyirdim. Bu, beta buraxılışı kimi hiss olunur. Bundan əlavə, oyun tərtibatçı üçün pul qazanmaq üçün reklamların çatdırılma sistemindən başqa bir şey kimi hiss olunur. Səviyyəni bitirməkdən qorxmağım təəssüf doğurur, çünki bu, daha məcburi reklamlar deməkdir.bu oyun üçün əla konsepsiyadır və məmnun və əyləncəlidir. lakin həqiqətən tez cazibəsini itirir. tonlarla reklam və demək olar ki, həmişə edəcəyim reklamsız ödəniş üçün seçim yoxdur. əlavə olaraq, səviyyələr təkrarlanır və heç vaxt daha mürəkkəbləşmir. Mən 200-cü səviyyədəyəm və hələ də səviyyə 1-dən daha çətin olmadığı üçün səviyyəni keçəcəm
hər şey qaydasındadır. çox ağılsızdır və yuxuya getməyimə kömək edir (bu, oyunun məqsədi deyil). reklam istəmirsinizsə, sadəcə telefonunuzu təyyarə rejiminə qoyun
Color Hole 3D Arkade tgq
👍🏻ƏLA OYUNDU👍🏻
İstirahət. Ancaq səviyyələrə qalxdıqca həqiqətən çətin deyil. Mən hələ də 300-dən çox adamam. Bu oyundan bezmək olar.
bu əla oyundur. Düşünürəm ki, bütün Waite kərpiclərini toplayanda bir şey əlavə etsələr daha yaxşı olar, sonra rəngli kərpic ağarır.
Həddindən artıq reklam.
"Göründüyündən daha çətin" kimi reklam edilir, əslində göründüyündən daha asandır. Heç bir çətin səviyyə yoxdur, mən onu 2 gün əvvəl yüklədim və təxminən bir saatı birlikdə oynamağa sərf etdim və artıq 301-ci səviyyədə bu, sadəcə olaraq, getdikcə çətinləşmir, darıxdırıcıdır, çünki bu, dəfələrlə eynidir. . Mən bundan bezmişəm.